Ny direktørduo afløser revylegende

Efter 28 år i Nykøbing Falster Revyen takker revylegende Flemming Krøll af. I kulissen står ny direktørduo klar til at overtage.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det bliver skuespiller og revydronning Pernille Schrøder og den garvede kapelmester Mickey Pless, der overtager direktørstolen efter revylegende Flemming Krøll. Han takker til august af efter 28 år.

- Jeg glæder mig til sammen med Mickey at overtage en revy, som er utroligt fasttømret i folks bevidsthed, siger skuespiller og revykunstner Pernille Schrøder, der har spillet teater og revy i 25 år, i en pressemeddelelse.

quote Jeg fik første gang tanken at trække mig tilbage i 2012 og havde allerede på et tidligt tidspunkt tænkt på Pernille Schrøder 

Flemming Krøll, revydirektør på Nykøbing Falster Revyen igennem 28 år

Pernille Schrøder er én af landets mest markante revykunstnere gennem de seneste to årtier. Hun har medvirket i blandt andet syv sæsoner af Cirkusrevyen, tre sæsoner af Græsted Revyen samt Rottefælden og Randers Revy.

Nykøbing F. Revyen står hende særlig nært, og her har hun i alt haft ni sæsoner.

Læs også
Mr. Revy vil blive savnet: - Flemming er jo en institution hernede i Nykøbing Falster
Læs også
Mr. Revy vil blive savnet: - Flemming er jo en institution hernede i Nykøbing Falster

- Der er meget stor lokalopbakning i nærområdet, men folk kommer jo også år efter år efter år fra alle steder på Sjælland og fra Fyn. Vi vil bevare den " folkelighed" i ordets bedste forstand, som Krøll har stået for, siger Pernille Schrøder i en pressemeddelelse.

- Det er nogle store sko, vi skal udfylde

Flemming Krøll stopper på scenen den 25. august i år, men vil indtil videre fortsætte i ledelsen sammen med Pernille Schrøder og Mickey Pless for at sikre en god og tryg overgangsperiode.

- Jeg fik første gang tanken at trække mig tilbage i 2012 og havde allerede på et tidligt tidspunkt tænkt på Pernille Schrøder som den rette arvtager til jobbet. Hun foreslog mig en duo bestående af hende og Mickey Pless, og det syntes jeg var en fantastisk god ide, siger Flemming Krøll i pressemeddelelsen.

Pernille Schrøders revy-kompagnon bliver den garvede kapelmester Mickey Pless. Han bliver én af landets yngste revydirektører, præcis som Flemming Krøll var det da han tiltrådte for knap 30 år siden.

- Flemming har bevist og vist vejen til succes, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt til at viderefører Flemmings stil på revyscenen, siger Mickey Pless i pressemeddelelsen.  

35236976_10214752223374361_8768938130133745664_o.jpg
Læs også
Se billederne: De kendte gæstede Nykøbing F. Revyen
35236976_10214752223374361_8768938130133745664_o.jpg
Læs også
Se billederne: De kendte gæstede Nykøbing F. Revyen

Revy i Nykøbing Falster, og Nykøbing F. Revyen er under Flemming Krølls ledelse den eneste revy, der er kåret til Årets Revy fire gange. 

- Både Pernille og jeg er fuldstændig med på at det er nogle store sko som vi skal udfylde, men vi går ind i revyen med et stort smil og et gå-på-mod og håber at Nykøbing F. vil tage godt i mod os.


Nyhedsoverblik