Ny civil eftersøgning efter Emilie Meng

En gruppe frivillige gennemfører søndag endnu en eftersøgning efter spor af Emilie Meng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mellem 15 og 20 frivillige gennemfører søndag endnu en civil eftersøgning af Emilie Meng i området omkring Korsør.

Det er facebookgruppen Forsvundene personer! der gennemfører eftersøgningen, der foregår i et større naturområde øst for Korsør omkring byens køretekniske anlæg. Området er angiveligt ikke tidligere blevet gennemsøgt af hverken frivillige eller politiet.

Med i eftersøgningen deltager også to hunde.

Koordineret med politiet

Eftersøgningen kommer, selvom politiet forleden bad de frivillige om at skrue ned for blusset, droppe spredningen af rygter og overlade efterforskningen i sagen til politiet.

Dette gælder dog ikke de frivillige eftersøgninger, der er foretaget af de store eftersøgningsgrupper, siger efterforskningsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen, til TV ØST.

- Vi er hele tiden i dialog med de frivillige grupper, og vi har intet problem med, at de gennemfører eftersøgninger. Vi vil dog gerne have, at folk ikke tager fat på rygter og begynder at efterforske selv. Det er en opgave, som de skal overlade til politiet, siger Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Har du tip i sagen, så skal du kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4.

Emilie væk i 98 dage

Emilie Meng forsvandt efter en bytur med veninderne natten til søndag den 10. juli, for 98 dage siden. Her blev hun set klokken 04.00 på Korsør Station, hvorfra hun gik alene fra toget.

Siden har både politifolk og frivillige gennemført adskillige eftersøgninger efter Emilie Meng i byen og i  naturområder omkring den. Dog uden at finde nye spor efter hende.

Søren Ravn-Nielsen håber dog, at der snart vil være nyt at fortælle i sagen.

- Det har vist sig at være et langvarigt forløb, og vi efterforsker fortsat intensivt. Og vi håber lige så meget som alle andre, at der snart kommer et gennembrud i sagen, siger Søren Ravn-Nielsen.


Nyhedsoverblik