Nuttet anemone-leg: Lille Frederik tager Facebook med storm

Frederik på ni måneder har taget Facebook med storm efter hans far, Claus Madelung, lagde billeder op af sønnen, der boltrer sig i anemoner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Foråret er for alvor i gang og overalt i regionen står anemonerne i fuldt flor, også i Claus Madelungs baghave i Guldborg.

- Hele skovbunden omkring huset er fuldstændig dækket af et af anemoner. Så da lyset var fint, og bøgen allerede er sprunget ud, mente min kæreste Annette (og Fredriks mor, red.), at det var nu, fortæller Claus Madelung til TV ØST.

Her mente Anette, at det var nu, at sønnen Frederik på ni måneder skulle foreviges i den blomstrende natur.

Frederik på ni måneder var helt tilfreds med at blive placeret midt i alle de mange anemoner.
Frederik på ni måneder var helt tilfreds med at blive placeret midt i alle de mange anemoner. Foto: Claus Madelung
- Frederik er en nysgerrig knægt med stort gå-på-mod, og han har let til smil og grin, siger Claus Madelung.
- Frederik er en nysgerrig knægt med stort gå-på-mod, og han har let til smil og grin, siger Claus Madelung. Foto: Claus Madelung

En nysgerrig knægt

- Frederik er en nysgerrig knægt med stort gå-på-mod, og han har let til smil og grin. Hvorfor ikke give en nysgerrig knægt mulighed for at få brugt sine sanser og opdage naturen, siger Claus Madelung.

Nogle af bilelderne af Frederik og anemonerne lagde den stolte far op i Facebook-gruppen 'Lolland-Falster Lovestorm', og opslaget har fået en flot modtagelse med i skrivende stund tæt på 700 'likes' og 30 kommentarer. 

- Der har været mange reaktioner, det er noget overvældende og naturligvis sjovt, siger Claus Madelung, der også havde et andet motiv til at lægge billederne op. 

Den lille familie bor i en tidligere skovfogedbolig i skovkanten ved Guldborg ud til vandet med masser af natur omkring sig.
Den lille familie bor i en tidligere skovfogedbolig i skovkanten ved Guldborg ud til vandet med masser af natur omkring sig. Foto: Claus Madelung
Brugerne i Facebook-gruppen 'Lolland-Falster Lovestorm' er vilde med lille Frederik.
Brugerne i Facebook-gruppen 'Lolland-Falster Lovestorm' er vilde med lille Frederik.

Kæresten fik en god idé

- Det var også for at supplere alle de billeder (i Facebook-gruppen, red.) af natur med billeder af mennesker. Lolland-Falster er jo ikke kun et naturreservat, siger han.

Claus Madelung er også rigtig glad for den foto-tekniske feedback, han har fået på sine billeder af Frederik.

- Så, det var vist en god idé, kæresten fik, med at få taget billederne, da både lys og vegetation var til det, siger han.

Den lille familie bor i en tidligere skovfogedbolig i skovkanten ved Guldborg ud til vandet med masser af natur omkring sig.

MIN HVERDAG

’Min hverdag’ er indslag, artikler og Facebook-opslag lavet af video og billeder, som TV ØST-brugere har indsendt til redaktionen fra deres hverdag.

Du kan også dele din hverdag med TV ØST. Send video og billeder til os via hjemmesiden upload.tveast.dk eller mail på redaktionen@tveast.dk.

 


Nyhedsoverblik