Nu kan du stemme på det bedste i din kommune

Hele sommeren har TV ØST jagtet det bedste ved regionen. Mange bud er kommet ind, og nu kan du stemme på det bedste ved netop din kommune.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Er det vinterbadeklubben i Sorø, at Odsherred tænker globalt og handler lokalt eller at lollikerne respekterer hinanden?

Der er mange forskellige herligheder ved de 12 kommuner i vores region. Herligheder, som TV ØSTs rullende redaktion hele sommeren har jagtet.

Du har hele sommeren kunnet byde ind med, hvad du mener, er det bedste ved din kommune. 

Så nu er det blevet tid til at stemme på, hvad du mener, er det allerbedste ved regionen.

Og det kan du gøre lige her.

Mange bud på det bedste

Ved hver kommune har du kunnet give dit bud på, hvad du mener, er det bedste. Og nu har vi samlet alle bud, der er kommet ind. I alt er der kommet 780 bud ind på, hvad der er det bedste ved de 12 kommuner i vores region.

Vi har samlet buddene fra både vores hjemmeside, i brevkassen i campen, der var sat op i kommunerne og diverse grupper på Facebook.

Læs også
Stem på det bedste ved vores region: Sådan gør du
Læs også
Stem på det bedste ved vores region: Sådan gør du
Hvad er det bedste ved vores region? Det har vores sommeredaktion været rundt i alle 12 kommuner for at finde ud af. Her kan du se et udpluk af det, vi har set.

Og forslagene rummer alt fra storheden og stilheden i Guldborgsund, Kebab Time i Kalundborg, spejderne i Ringsted, bageren på Enø til Haslev Festdage. 

Skynd dig ind og stem!

Men hvorfor vil vi finde ud af, om eksempelvis huspriserne i Slagelse, tirsdagsmarkedet i Stege, keramikværkstedet i Rødvig Havn eller Holbæks atmosfære er noget af det bedste?

- Vi bruger rigtig meget tid på til hverdag at have fokus på, hvilke svære udfordringer der kan være ved at bo her. Hvordan sikrer vi vækst og udvikling, arbejdspladser, at de unge bliver i kommunen og alle de andre udkants-problemer? Det skal vi også, men vi skal samtidig huske, at der er rigtig mange gode grunde til, at vi lever, hvor vi lever, sagde TV ØSTs chefredaktør Jesper Friis, inden sommerserien blev skudt i gang.

- Vi vil gerne sætte journalistisk fokus på det konstruktive, det særlige og det bedste ved vores region.

Så skynd dig ind og stem på det, du synes, er det bedste ved netop din kommune.

Afstemningen slutter den 3. september klokken 23.59. 

 


Nyhedsoverblik