NFH ude af pokalturneringen

NFH kom ikke med i Final 4 i pokalturneringen. Randers HK vandt med 31-26 i Scandlines Arena.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kvartfinalen blev endestationen for Nykøbing Falster Håndboldklub i pokalturneringen Santander Cup. Tirsdag aften blev NFH hjemme i Nykøbing Falster besejret af Randers HK, som vandt 31-26. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

NFH kom skidt fra start, og holdet formåede ikke at score i de første ti minutter. Randers HK stod godt i forsvaret og var foran med hele 17-9 ved pausen.

Tæt på comeback

I løbet af 2. halvleg kom stemningen blandt publikum i Scandlines Arena tæt på kogepunktet, da NFH var tæt på at lave et utroligt comeback. Kristina "Mulle" Kristiansen agerede til tider en-mands-hær og scorede 11 mål i kampen, og NFH var på et tidspunkt kum bagud med to mål.

Men hjemmeholdet formåede ikke at holde fast, og det endte med nederlag og pokal-exit.