NFH-formand om forlænget kontrakt med 'Mulle': Hun kan mange år endnu

Frem til 2022 skal Kristina 'Mulle' Kristiansen spille i NFH. Og det er klubbens formand overordentligt glad for.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- 'Mulle' spiller altid i et højt gear, lige meget hvem vi møder. Hun kommer altid med højt humør og tager sig god tid til at snakke med publikum. Lige meget hvor vi er, er der altid en lang kø, der vil have autografer af Mulle, og hun står trofast og skriver autografer.

Sådan siger formanden for Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH), Henrik Madsen, om håndboldspilleren Kristina 'Mulle' Kristiansen, til TV ØST.

For i weekenden gav Kristina 'Mulle' Kristiansen ikke bare tilskuerne en autograf – hun satte også sin autograf på en spillerkontrakt med NFH, som løber til 2022.

- Det er rigtig godt for os. Kristina har været rigtig vigtig for os i de tre år, hun har spillet hos os, når vi starter på den nye sæsonperiode. Hun er god kommercielt og på banen, og jeg tror, at mange af vores tilskuere er rigtig glade for 'Mulle', som vi kalder hende, så det betyder rigtig meget for os, siger Henrik Madsen.

En spiller med god form

Selvom kontrakten lyder på lidt over fire år, er formanden for håndboldklubben ikke nervøs den 28-årige håndboldspiller. Ifølge ham er hendes form nemlig i top.

- Jeg tror, at 'Mulle' kan fortsætte i rigtig mange år. Hun er rigtig god til at komme i god form og træner rigtig meget. Når de for eksempel har trænet rigtig hårdt i to timer, så går Mulle ud og løber 10 kilometer for sjov bagefter.

Kan hun så holde til det?

- Det tror jeg sagtens, for hun er i så god form og har sjældent haft skader. Hun træner rigtig meget fysisk, løber og trækker vægte. Det betyder meget for skaderne.

Forlængelsen med 'Mulle' blev præsenteret lørdag midt på banden i Power Arena i pausen ved ligakampen mellem NFH og Odense.


Nyhedsoverblik