NFH er videre: Drømmen er europæisk gruppespil

Nykøbing Falster spillede sig lørdag sikkert videre til 3. runde af Europa Cup. Og drømmen er at nå gruppespillet, lyder det fra træneren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Hvem var det, der vandt i dag? Det var dem fra Falster af! Hvem var det, de ikk' ku' slå? Det var dem fra NFH!

Sådan klingede det under stor jubel i omklædingsrummet i Scandlines Arena i Nykøbing Falster lørdag.

Damerne vandt nemlig over polske Szczecin 33-28, og da de vandt det første opgør med seks mål, er de nu sikkert videre til 3. runde af den europæiske turnering.

Og træner Niels Agesen håber, at succesen fortsætter.

- Drømmen er at nå det europæiske gruppespil, og det kræver, at man går videre til 3. runde, som vi er nu. Så vi glæder os til at se, hvem der bliver trukket op af hatten næste gang, siger han til TV ØST.

Lukker flere mål ind end nødvendigt

Undervejs i kampen så det dog ud til, at det polske hold var en større udfordring en forventet. Det skyldtes ifølge NFH-træner Niels Agesen, at holdet var en smule stresset.

- Det er os selv, der lukker dem ind ved at lave urutinerede fejl. Men alt i alt er jeg godt tilfreds. Jeg synes egentlig, vi modstår det fysiske tryk, det polske holder kommer med, siger han til TV ØST.

Også en af holdets profiler, Kristina Mulle Kristiansen, var glad for lørdagens sejr.

- Vi var bedre i første kamp mod polakkerne, men de kom også med lidt mere styrke i dag. Vi havde også lidt mål med i bagagen, og det var dejligt. Vi vandt, og det var vigtigt, siger hun.

 


Nyhedsoverblik