NFC-træner: Vi fik et meget tungt nederlag

Nykøbing FC var foran 2-0 efter 80 minutter men tabte alligevel, da AB var på besøg søndag eftermiddag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

NFC-spillere og trænere hang gevaldigt med hovedet efter søndagens opgør i 1. division mod bundholdet AB.

- Det var ærgerligt, og det er rigtig tungt, når det sker så sent i kampen, siger NFCs cheftræner, Jens Olsen.

Det begyndte ellers som planlagt for NFC, som blander sig i toppen af tabellen. Mads Kaalund bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 28 minutter, men kort før pausen fik Jordan Wilson sit andet gule kort, og så ventede der 45 minutter i undertal.

Umiddelbart så det ikke ud til at blive afgørende, da Joachim Wagner scorede til 2-0 i 2. halvlegs første minut, og det så længe ud til, at Nykøbing FC kunne overtage 3. pladsen.

Men i den 80. minut fik AB reduceret, og gæsterne scorede yderligere to gange i de sidste fem minutter.

- De får sendt ret mange indlæg ind i feltet, og vi bliver lidt trætte og laver nogle personlige fejl, og så sker sådan noget bare indimellem, siger Jens Olsen.

Med resultatet er Nykøbing FC nr. 7 i 1. division med 18 point.