NFC fastholder førstepladsen

Nykøbing FC fik trods en chockstart uafgjort mod FC Helsingør i 1. Division-topkampen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det begyndte langt fra, som topholdet Nykøbing FC havde planlagt.

Efter bare tre minutter scorede gæsternes Nicholas Marfelt i opgøret mellem rækkens nummer et og to, og så var den nordsjællandske klub i front.

Gæsterne fra Helsingør pressede længe på og nærmede sig endnu et mål, men 17 minutter inden i anden halvleg scorede Jacob Bonde for Nykøbing FC, og stillingen stod 1-1.

Det blev kampens endelige resultat, hvilket betyder, at Nykøbing FC holder fast i sin førsteplads i 1. Division skarpt forfulgt af netop mod FC Helsingør.

Vinderen af 1. Division rykker direkte op i Alka Superligaen, mens nummer to og tre skal ud i oprykningsspil.