NFC henter tidligere superligaspiller

Spillerne i Nykøbing FC kan se frem til at få en ny medspiller. Klubben har hentet den tidligere superligaspiller ind Martin Svensson.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nykøbing FC nummer ni i 1.division. Og nu henter oprykkerne en ny spiller til klubben. De forstærker truppen med en rutineret profil. I alt har han spillet 101 superligakampe.

Det er den 27-årige offensivspiller Martin Svensson, der har en fortid i Silkeborg, Randers FC, Viborg og Vejle, som fra næste sæson hopper i den blå trøje.

Han blev præsenteret i pausen af søndagens opgør mod Næstved.

- Jeg har fået lov at træne lidt med hernede og har set spillernes og klubbens niveau. Derefter var det ikke svært at tage beslutningen om at komme hertil, fortæller Martin Svensson, der selv kommer fra Vordingborg.

Den 27-årige spiller har tidligere trukket negative overskrifter. Blandt andet da han spyttede en modstander i ansigtet efter en kamp, og da han ikke kunne komme overens med ledelsen i Vejle Boldklub. Nu håber han, at skiftet til NFC får karrieren tilbage på ret køl.

- Jeg har en alder, hvor min karriere burde peake. Men jeg har skudt mig selv i foden og taget nogle dumme beslutninger undervejs. Det har jeg betalt prisen for. Nu er jeg blevet ældre og kan forhåbentlig få rettet mig ind og gøre, hvad der skal til, siger Martin Svensson til TV ØST.

Martin Svenssons kontrakt med Nykøbing FC løber frem til sommeren 2019. 


Nyhedsoverblik