Naturister spillede minigolf i Vig

Danske naturister oplever mere blufærdighed og afstandtagen fra naturlig nøgenhed, i dag slog de et slag for frisindet til mini-golf-event i Odsherred.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Danske naturister slog i dag et slag for frisindet på Lyngens Café og Minigolf i Vig i Odsherred.

Mænd og kvinder uden en trævl på kroppen var mødt op for at spille på banerne og vise, hvad det vil sige at være naturist.

Arrangementet var arrangeret af Danske Naturister Sjælland, og formålet var at vise, at nøgenhed ikke nødvendigvis er lig med sex.

- Vi trækker det seksuelle ud af det at være nøgen, og det er selvfølgelig svært for mange mennesker, for det er man ikke vant til, siger Torben Larsen, der er formand for foreningen.

Vil have opmærksomhed

Torben Larsen er godt klar over, at det selvfølgelig er lidt ualmindeligt at se nøgne mennesker spille minigolf, men det er lige præcis også det, der er meningen.

- Vi gør det, fordi vi gerne vil påkalde os noget opmærksomhed, som går på at sætte fokus på paradokset i, at vi på den ene side har et super gennemseksualiseret samfund, hvor alting sælges med sex, og på den anden side ikke kan gå ti meter uden tøj på uden at blufærdighedskrænke nogen og få en politianmeldelse over hovedet.

Vil ikke provokere

Det er dog ikke provokationen i sig selv, formanden ønsker.

- Vi ønsker dialogen med påklædte folk. Vi vil spørge, hvad det er, der er så forfærdeligt ved en krop, der ikke har tøj på, siger Torben Larsen, der håber, at opmærksomheden kan gøre flere til naturister. 


Nyhedsoverblik