Næstved slog Nykøbing FC i dramatisk lokalbrag

Den stod op vaskeægte lokalbrag, da Nykøbing FC tog imod Næstved på hjemmebane i anden runde af pokaltuneringen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De fik noget for pengene, de fremmødte tilskuere på stadion i Nykøbing Falster.

Der var nemlig drama i lokalbraget mellem Nykøbing FC og Næstved, der mødte hinanden i anden runde af den danske pokalturnering.

Næstved var fra starten af kampen effektive, og scorede to hurtige mål, inden der blev fløjet til pause.

Her kom de grønblusede foran efter et kvarter, da Jeppe Illum scorede, og få minutter senere omsatte Kasper Mertz et straffespark til en føring på 0-2 til Næstved

Straffespark afgjorde kampen

Men Nykøbing FC svarede igen med to scoringer i anden halvleg. 2-2 i den ordinære spilletid.

Lokalrivalerne måtte derfor ud i forlænget spilletid. Men da ingen af holdende formåede at score, måtte de ud i straffesparkskonkurrence.

Næstved brændte de to første forsøg fra pletten, men da Nykøbing efterfølgende misbrugte tre spark, formåede Næstved at spille sig videre til tredje runde af pokaltuneringen.

Der er lodtrækning til tredje runde på fredag.