Nabo tiltalt for ulovlig aflytning – troede, Emilie Meng blev holdt fanget

Der er nu rejst tiltale mod en nabo, som ifølge anklagen ulovligt aflyttede en 69-årig mands hus i forbindelse med mordet på Emilie Meng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nu har politiet rejst tiltale mod naboen, som aflyttede en 69-årig mands hus i Korsør.

Naboen mistænkte den 69-årige mand for at have holdt den 17-årige Emilie Meng fanget i huset. Men ifølge politiet var der tale om en ulovlig aflytning.

Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen har fået indsigt i tiltalen, hvor der står, at naboen havde boret flere huller i muren ind til den 69-åriges hus, tog mursten ud af muren og satte optageudstyr op.

Retten i Næstved har endnu ikke sat dato for retssagen, men tirsdag skal der være et retsmøde, hvor naboens forsvarer vil anmode om navneforbud.

Ifølge forsvareren nægter hans klient sig skyldig, skriver Ekstra Bladet.

Statsadvokaten ville fortsætte efterforskningen

Tilbage i maj måned sidste år besluttede statsadvokaten i København, at politiet skulle fortsætte efterforskningen af naboens aflytning af den 69-årige mand.

ransagning_korsoer_total_0_0.jpg
Læs også
Emilie Meng-drabet: Politi skal genoptage aflytningssag
ransagning_korsoer_total_0_0.jpg
Læs også
Emilie Meng-drabet: Politi skal genoptage aflytningssag

Aflytningerne og mistanken af den 69-årige mand fik politiet til at ransage hans hjem fem gange. Efterfølgende anmeldte den 69-årige mand naboen til politiet for fredskrænkelse.

I retten i Næstved fik han 6.000 kroner i erstatning for de fem ransagninger. Østre Landsret gav ham en forhøjet erstatning for den femte ransagning, som var mere omfattende end de foregående.

Drabsmanden stadig på fri fod

Den 17-årige Emilie Meng blev sidst set den 10. juli 2016 på Korsør Station.

En hundelufter fandt juleaftensdag i 2016 en død person liggende ved Regnemarks Bakke, som senere viste sig at være den 17-årige efterlyste Emilie Meng.

Emilie Meng
Læs også
Mysteriet om Emilie Meng - dag for dag
Emilie Meng
Læs også
Mysteriet om Emilie Meng - dag for dag

Sidste sommer offentliggjorde politiet en rekonstruktion af en overvågningsvideo fra Korsør Station. Samtidig efterlyste de en lys Hyundai i30, som befandt sig på stationen, da Emilie Meng steg af toget tidligt om morgenen den 10. juli 2016.

Drabsmanden er endnu ikke fundet.


Nyhedsoverblik