Nabo til vandsportscenter: Det er det bedste, vi har hørt

Det kommende vandsportscenter i Halsskov vil ligge lige ved siden af Storebælt Camping og Feriecenter. Og her er ejeren begejstret over projektet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Et kæmpe vandsportscenter med kabelbane til surfing, udspringstårn og undervandsfaciliteter er efter planen på vej i Korsør.

Placeringen bliver i den tidligere Halsskov Færgehavn. Og det er en beslutning, der glæder ejeren af Storebælt Camping og Feriecenter. Steder ligger nemlig stort set lige ved siden af.

- Det glæder vi os rigtig meget til. Det er simpelthen det bedste, vi har hørt. Det giver nye turister i Korsør, og det savner vi rigtig meget, siger indehaver Flemming Jensen.

Fra forladt færgehavn til turistattraktion

Længe har naboen været den forladte færgehavn. Noget som ifølge Flemming Jensen langt fra har været optimal. Det er nemlig nu 18 år siden, at Storebæltsbroen overtog trafikken over bæltet.

- Vi har fulgt processen i lang tid, og vi har været rigtig trætte af at have havnen som nabo med det rod, der har været. Nu har man endelig til dels fået ryddet op og fået lavet et projekt. Nu håber vi bare, at det bliver til noget, forklarer han.

Første etape klar til sommer

Projektet har fået grønt lys i Slagelse byråd. Indtil videre har de givet otte millioner kroner i støtte til projektets første etape. Resten af midlerne skal derfor nu rejses.

Byggeriet vil dog efter planen allerede nu skride fremad, og første etape stå klar til sommer.

Campingpladsejeren tror, at de besøgende vil betyde meget både for området og for hans forretning.

- Det betyder rigtig meget for Korsør. Korsør savner jo arbejdspladser og opmærksomhed. Så at få lavet sådan et projekt er bare guld. De besøgende skal ud og købe lidt i butikkerne, og de skal rundt og kigge alle steder. Og så kunne det jo være, at de skulle købe en is hos os eller overnatte, så det er rigtig godt, siger Flemming Jensen.


Nyhedsoverblik