Mor til femårig efter skyderier: Min datter er bange

Natten til torsdag blev der affyret to skud mod et hus over for Ellebækskolen i Næstved. Det bekymrer forældrene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Da Mel-Hvi Nielsen skulle følge sin femårige datter i skole i morges, var turen ikke som alle andre dage. Stemningen på Kildemarksvej var trykket. 

Natten til torsdag fløj der atter projektiler gennem luften i Næstved. Denne gang var det Kildemarksvej 80, der var målet, kun få hundrede meter fra Mel-Hvi Nielsens hus.

quote Det er meget skræmmende, at det sker lige ved skolen

Mel-Hvi Nielsen

Huset blev ramt af to skud, der gik lige igennem et børneværelse.

Skete kun få meter fra skolen

Huset ligger lige over for Ellebækskolen afdeling Kildemark, og det bekymrer forældrene, skyderiet er rykket så tæt på.

- Det er meget skræmmende, at det sker lige ved skolen. Børnene snakker jo også om det, så hun bliver jo bange for at gå ud uden mor og far, siger Mel-Hvi Nielsen til TV ØST og tilføjer:

- Hun er kun fem år, så hun er ikke rigtig klar over, hvad det er, der sker. Men nu hvor de snakker om det på skolen, så spørger hun også ind til det derhjemme. Hun har svært ved at forstå, hvorfor der er politi over det hele. Det er lidt svært at forklare børn sådan noget, så vi siger til hende , at der er problemer på gaden, og at politiet passer på os.

quote Det er svært at forklare børn sådan noget. Så vi siger til hende, der er problemer på gaden, og at politiet passer på os

Melbei Nielsen

Så sent som den 4. oktober blev der også affyret skud på Kildemarksvej. Dermed er det anden gang inden for to uger.

Er bange for at gå ud

De to skudepisoder på Kildemarksvej har sat sig i Mel-Hvi Nielsen, der normalt går tur med familiens hund inden sengetid. Efter de seneste skudepisoder, er hun begyndt at tage sine forbehold efter mørkest frembrud:

- Jeg er blevet en smule bange for at gå ud om aftenen, når jeg skal lufte vores hund, men lige nu tænker jeg over, hvornår jeg skal gå ud, og om det er for mørkt. 


Nyhedsoverblik