Mor til børnehavebarn: Skuddrama rammer vores børns hverdag

Nattens skyderi i Næstved fandt sted lige ved siden af en børnehave og vuggestue. Det massive politiopbud påvirker børnene, fortæller forælder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hele morgenen har poltiet undersøgt området foran den Rema 100 på Parkvej i Næstved, hvor der er i nat fandt et skyderi sted.

De har været i området svært bevæbnede og med hundepatruljer på jagt efter spor i sagen, hvor en 30-årig mand blev ramt af flere skud.

Pludselig skyder de om dagen

Lige ved siden af den omtalte Rema 1000 ligger den integrerede børnehave og vuggestue EgeHuset. Og foran den mødte TV ØST fredag morgen Christina Jacobsen, der er forælder til en pige i børnehaven.

- Først tænkte jeg: Hvorfor skal det gå ud over et sted, hvor der er børn? For hvis de kan gøre det om aftenen, så kan de måske også pludselig finde på at skyde om dagen, fortæller hun til TV ØST.

- Så jeg tænker meget på, om det kan gå ud over børnene.

Børnenes hverdag ødelagt

Christina Jacobsen fortæller desuden, at børnene bliver påvirket af det store politiopbud på stedet.

- Det får dem til at spekulere over, hvad der er sket, og jeg som forælder bliver bekymret, når mit barn skal være et sted med politi over det hele, siger hun og tilføjer:

- Jeg bliver utryg. Det er ens børns hverdag, der bliver ødelagt.

Politiet fortæller, at manden, der blev skudt, er uden for livsfare. Han blev fløjet med helikopter til Rigshospitalets Traumecenter.


Nyhedsoverblik