Mor til afdøde 15-årige Adam skriver rørende besked til sin søn

Moderen til den 15-årige Adam Buk der døde i nat som følge af at have taget MDMA skriver rørende besked på Facebook til sin søn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Jeg vil snakke til dig hver dag og lade som om du stadig er her. Jeg har elsket dig ubeskriveligt siden vi fandt dig derinde i mavsen.

Sådan indleder Katharina Henckel Lindqvist fra Haslev sit Facebook-opslag, som hun har givet tilladelse til, at TV ØST bringer.

Hun beskriver sin søn som en god dreng.

- Det var en lillebitte fejl, der kostede dyrt, siger hun til TV ØST.

Hendes søn, Adam Buk, døde i nat efter at have indtaget stoffet MDMA for knap to uger siden. Han blev 15 år. Han tog stoffet sammen med en jævnaldrende dreng, der også blev syg af det, men som hurtigt kom sig. 

Tilgiv jeg var skrap og firkantet

Adam Buk lå i kunstigt koma lige siden, han blev syg af stoffet, og han svævede mellem liv og død. Natten til torsdag sov han ind, og hans mor, Katharina Henckel Lindqvist skriver nu opslaget til sin søn.

- Du efterlader et kæmpe tomrum. Jeg føler afmagt, uretfærdighed og vrede og ville sådan ønske jeg kunne gøre en forskel. Livet uden dig er uforståeligt. Jeg kan stadig dufte dig på mit tøj og min hud....jeg er gået i stå og kan slet i føle andet end dig, skriver hun og fortsætter:

- Lov mig at tilgive at jeg indimellem var skrap og firkantet...prøvede bare at passe på jer. Jeg prøver at finde mod og kræfter - men alt virker ligegyldigt nu. Jeg elsker dig skat, lyder det i opslaget.

Du kan se opslaget herunder.
 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nyhedsoverblik