Mor slog og sparkede sin nyopererede søn

En 35-årig kvinde fra Slagelse skal i dag torsdag i retten. Hun er tiltalt for at mishandle sine tre børn i halvandet år, men hun nægter sig skyldig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tre børn på seks, ni og 14 år er ifølge anklageskiftet blevet udsat for grov vold af deres 35-årige mor i mere end halvandet år.

De tre børn er alle blevet slået og sparket på benene, ligesom de har modtaget lussinger i ansigtet. Episoderne skulle angiveligt have fundet sted fra begyndelsen af 2015 til midt i 2016.

Sønnen på ni år blev ifølge anklager i sagen, Charlotte Skovmand, blandt andet slået og sparket, da han var i gang med sin genoptræning efter en operation.

Den 35-årige mor, af anden herkomst end dansk, skulle videre have banket sin 14-årige datters hoved ind i væggen, revet i hendes hår og slået hende med knyttet næve i maven.

- Vi har rejst tiltalen om grov vold, fordi perioden, hvor volden skulle være foregået, var så lang, fordi alle børn blev udsat for vold, og fordi volden har karakter af mishandling, siger Charlotte Skovmand til TV ØST.

Nægter sig skyldig

Ifølge Charlotte Skovmand så overværende børnene flere gange, hvordan deres mor slog og sparkede deres søskende. Derfor vurderer hun, der er tale om skærpende omstændigheder.  

Umildbart vil hun kræve en længere fængselsstraf af den 35-årige kvinde.

Forsvarsadvokat Lars Ulrich Pedersen ønsker ikke at udtale sig om sagen, men fortæller til TV ØST, at hans klient nægter sig skyldig.

Sagen finder sted ved Retten i Næstved, og  der er ifølge Ekstra Bladet afsat to dage til sagen


Nyhedsoverblik