Mor og søn overtager hotel Sørup Herregaard

Lene Christiansen har sammen med sin ældste søn overtaget hoteldriften på Sørup Herregaard ved Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ejer af Sørup Herregaard, Lene Christiansen, har sammen med sin ældste søn Christopher med kort varsel overtaget hoteldriften på Sørup Herregaard ved Ringsted efter forpagteren gennem 14 år, Strange Hotel Management ApS ved Jane Strange, mandag blev erklæret konkurs ved skifteretten i Roskilde.

Det skriver Dagbladet Ringsted.

quote Vi har begge opsagt vores stillinger for at drive hotel Sørup Herregaard videre og på sigt udvikle stedet, så det kan blive en rentabel forretning

Lene Christiansen

- Det er gået stærkt i løbet af den sidste uges tid, men vi er meget glade for, at vi har været i stand til at gennemføre alle planlagte arrangementer, siger Lene Christiansen til avisen.

Hun har fået bevilget akut ferie fra sit job gennem 40 år i Nordeas erhvervsafdeling i Køge for at få tilstrækkeligt med tid til at få samling på alle trådene sammen med sin ældste søn Christopher, der arbejder som ejendomsmægler for home i København.

- Vi har begge opsagt vores stillinger for at drive hotel Sørup Herregaard videre og på sigt udvikle stedet, så det kan blive en rentabel forretning, siger Lene Christiansen.

Skal sammensætte en ny bestyrelse

Hun er enke efter godsejer Ole Christiansen, der døde i december 2000.

- Det var min mands idé, at der skulle etableres hoteldrift på Sørup Herregaard. Der var indvielse tilbage i 1988, da jeg var på barsel med Christopher, husker Lene Christiansen ifølge DAGBLADET Ringsted.

Godset drev hotellet frem til 2004, hvor Jane Strange overtog forpagtningen.

- Vi har noget erfaring fra dengang, men der er jo sket meget i branchen siden. Derfor arbejder vi også målrettet på at få sammensat en bestyrelse i vores nyoprettede selskab, der består af professionelle folk med erfaring inden for hotelbranchen. I første omgang er vi glade for, at vi kan videreføre driften og bevare ansættelsen af størstedelen af personalet heriblandt Pia Nielsen, der fortsætter i sin stilling som hotelchef på Sørup Herregaard, siger Lene Christiansen.


Nyhedsoverblik