Mor og datter stadig indlagt efter groft hjemmerøveri

Politiet leder stadig efter de to gerningsmænd, som begik et hjemmerøveri hos en mor og datter i Skellebjerg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To kvinder på 74 og 48 år blev natten til torsdag udsat for et hjemmerøveri på deres fælles bopæl på Tersløsevej i Skellebjerg ved Dianalund.

Ifølge politiet brød to gerningsmænd ind og overfaldt kvinderne omkring klokken fire. Efter overfaldet blev begge kvinder, der er mor og datter, indlagt til behandling på Slagelse Sygehus, hvor de fredag formiddag stadig er indlagt.

- De er fortsat indlagt, men de har det efter omstændighederne godt, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

De to kvinder blev overfaldet, mens de sov, hvorefter de blev udsat for vold og truet med kniv. Herefter blev huset gennemrodet, oplyser politiet.

Afhører naboerne

Fredag arbejder politiet videre med de tekniske undersøgelser, som blev foretaget på stedet. Her blev en stige ved købmandsgårdens facade blandt andet undersøgt af en tekniker fra politiet.

Derudover foretager politiet flere afhøringer af folk i området. 

 
  Foto: Lind Foto
5.jpg
Læs også
Mor og datter indlagt efter alvorligt hjemmerøveri med kniv
5.jpg
Læs også
Mor og datter indlagt efter alvorligt hjemmerøveri med kniv

- Vi undersøger desuden, om der er lignende sager, som vi kan koble sagen i Skellebjerg op på, siger Søren Ravn-Nielsen.

En alvorlig krænkelse

Det er ifølge vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen svært at sige, hvor store chancerne er for at opklare hjemmerøveriet.

- Men jeg kan sige, at det er sager, som har høj prioritet her hos politiet. Det er en alvorlig krænkelse af bliver overfaldet i sit eget hjem, siger Søren Ravn-Nielsen og kalder sagen for ualmindelig grov.

- Derfor ofrer vi betydelige ressourcer på at få den opklaret, tilføjer han.

Søger stadig vidner

Omtalen af hjemmerøveriet i Skellebjerg har givet politiet nogle flere spor i sagen.

- Vi har fået omkring syv henvendelser siden i går, men vi kan sige, om de fører til noget gennembrud i sagen på nuværende tidspunkt, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen. 

 
  Foto: Lind Foto
Læs også
Naboer til groft hjemmerøveri i landsby: Det kommer for tæt på
Læs også
Naboer til groft hjemmerøveri i landsby: Det kommer for tæt på

Det er ifølge Søren Ravn-Nielsen for tidligt at sige, hvilken retning henvendelserne vil lede politiets efterforskning. Han oplyser dog, at henvendelserne primært drejer sig om køretøjer.

- Vi søger stadig vidner i sagen, så man må gerne henvende sig til politiet, hvis man har oplysninger, siger han

Signalementet af de to gerningsmænd er stadig meget sparsomt. Der er ifølge politiet tale om to yngre mænd, som er mørke i huden, iklædt mærket og taler gebrokkent dansk til kvinderne. Indbyrdes taler de på et udenlandsk sprog.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4. 

Gense indslaget: Et alvorligt hjemmerøveri, som fandt sted i landsbyen Skellebjerg på Sjælland, skaber utryghed blandt naboerne.

 


Nyhedsoverblik