"Moffes" datter: Jeg besvimede, da han blev anholdt

Nikoline Nielsen fik et chok, da hendes far, Claus 'Moffe' Nielsen, og mor var blevet anholdt for ulovligt salg af cannabis-olie.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

44-årige Claus Moffe Nielsen fra Holbæk og hans kone Louise Nielsen har siddet varetægtsfængslet i over fire uger sigtet for ulovlig salg af cannabis-olie.

Det betyder, at deres fire store børn har måtte klare sig uden deres forældre i det sidste stykke tid.

18-årige Nikoline Nielsen, som selv er sigtet i sagen, fik et chok, da hun fik beskeden om, at hendes forældre skulle varetægtsfængsles.

- Jeg må indrømme, at jeg gik fuldstændig i panik, og jeg besvimede, da min søster ringede og fortalte det, siger Nikoline Nielsen.

quote Jeg må indrømme, at jeg gik fuldstændig i panik, og jeg besvimede, da min søster ringede og fortalte det

Nikoline Nielsen

- Det er rigtig hårdt, det er det fandeme. Det er super hårdt at skulle undvære sin mor og far. Jeg er 18 år, og vi savner vores forældre, siger Nikoline Nielsen til TV ØST.

Selv sigtet i sagen

Nikoline Nielsen er ligesom en række andre familiemedlemmer sigtet i sagen. Men hun mener ikke selv, hun er ansvarlig for det ulovlige salg af cannabis-olie.

- Nej, jeg mener ikke, at det er min skyld. Jeg var kun et barn, siger hun.

Alle i familien vidste godt, at salget af hash-olie var ulovligt, og at det kunne ende med fængsling. Alligevel var det et chock for børnene, da det endelig skete.

- Jeg har brugt noget tid på at komme mig over det, men lige nu er det værste, at jeg ikke må se mine forældre på grund af sigtelsen, siger Nikoline Nielsen.

Nikoline Nielsen betragter sin far som en helt, fordi han har hjulpet mange syge mennesker med cannabis-olie, men hun håber på, at han vil tænke lidt mere egoistisk i fremtiden.

quote Det er rigtig hårdt, det er det fandeme. Det er super hårdt at skulle undvære sin mor og far. Jeg er 18 år, og vi savner vores forældre

Nikoline Nielsen

- Lige nu har vi bare brug for vores far, siger hun.

D. 29. November skal det afgøres om Claus Moffe Nielsen og Louise Nielsens varetægtsfængsling skal forlænges yderligere. 


Nyhedsoverblik