Mindegudstjeneste for Emilie Meng: Vi sætter verden på pause

Mandag er det et år siden, 17-årige Emilie Meng forsvandt. I Sankt Povls Kirke i Korsør mindes de Emilie Meng med en mindegudstjeneste.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mandag den 10. juli er det et år siden, at Emilie Meng sidst blev set i live efter en bytur i Slagelse.

Den 17-årige Emilie Meng fra Korsør forsvandt om morgenen ved Korsør Station og blev fundet dræbt juleaftensdag i en sø ved Regnemarks Bakke nær Borup. Sagen har berørt mange - og gør stadig. 

Derfor vil der i Sankt Povls Kirke være en stille og kærlig mindegudstjeneste for Emilie Meng, skriver kirken på sin hjemmeside. 

213c0616-ef47-4efd-8dda-b6b52b79614e.jpg
Læs også
Korsør mindes Emilie Meng: "Hun er stadig i vores hjerter"
213c0616-ef47-4efd-8dda-b6b52b79614e.jpg
Læs også
Korsør mindes Emilie Meng: "Hun er stadig i vores hjerter"

Der står blandt andet: 

Kærlighed og sorg går ikke over. Vi lever med den, vi går igennem den. Sorgen kan forandre sig med tiden og få en anden plads, men vi bærer den fortsat med os. Derfor mindes vi i en stille og fredfyldt stund den kærlighed, som Emilie Meng mødte og gav igennem sit liv.

Vi mindes Emilie Meng med en kærlig respekt for de, som stod hende nær. Vi sætter verden på pause, så vi i et stille fællesskab i en stille stund kan give plads til at mindes et levet liv, en kærlighed til en datter, søster, veninde og ven. 

Det er sognepræsten Anna Kluge, som skal stå for mindegudstjenesten. Det var blandt andet hende, der konfirmerede Emilie Meng. 

Udover en mindegudstjeneste vil der i Korsør og på Rådhuspladsen i København være mindehøjtideligheder. 


Nyhedsoverblik