Midtbaneprofil vender hjem til Holbæk

Ferdinand Bangsgaard har skrevet kontrakt med fodboldklubben Holbæk, hvor han skal være med til at sikre klubben overlevelse i 2. Division.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er en ægte Holbæk-dreng, der vender hjem.

Midtbanespilleren Ferdinand Bangsgaard har nemlig valgt at tørne ud for Holbæk frem for FC Roskilde i den kommende sæson. Her skal han hjælpe den sjællandske fodboldklub med at undgå nedrykning og måske endda bevæge sig længere op i tabellen.

Sidste sæson undgik Holbæk med nød og næppe at rykke ned fra 2. Division.   

Holbæk har skrevet kontrakt med den stærke midtbanespiller på et år, som spillede i Holbæk-klubben Nordvest FC, inden han i 2014 rykkede videre til FC Roskilde. Her var han en fast del af deres trup i 1. Division.

Løbestærk og målfarlig

-Vi er meget glade for at Ferdinand er tilbage i Holbæk. Han har fået sin fodboldopdragelse i Holbæk og har nu været ude og høste noget værdifuld erfaring på højt niveau i 1. division i FC Roskilde, siger sportschef Morten Skovby til klubbens hjemmeside og tilføjer:

-Ferdinand er en fantastisk dygtig central midtbane spiller. Han er løbestærk, pasningssikker og målfarlig. Han passer perfekt ind i vores spillestil og i vores klubkultur. Som menneske er han super sympatisk og kan bidrage til truppen med sin erfaring fra 1. divisionsniveau.

Ferdinand Bangsgaard fylder 23 år i juli og har tidligere spillet 50 divisionskampe og scoret 11 mål for Holbæk.


Nyhedsoverblik