Næstved-racerkører kræver bedre bil efter lav placering

Næstved-racerkøreren Michel Nykjær går fortsat efter guldet. Men bilen skal være bedre, slår han fast.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det blev ikke til en plads øverst på sejrskamlen, da Michel Nykjær fra Næstved i weekenden kørte ræs på Ring Djursland.

Den 37-årige racerkører kørte en godkendt weekend, der betød, at han forbedrede sin samlede stilling i Supertourisme-klassen efter første løbsweekend, hvor han sluttede som nummer ni.

Søndag kørte han i tredje og afsluttende heat over stregen som nummer fire, men blev senere rykket en tak op, da en af bilerne foran blev idømt en tidsstraf.

quote Jeg har haft en lidt dårlig bil, så har jeg sagt til mit team i Jylland, at nu skal det altså være i orden til næste gang. Det er skidt, at vi ikke har vindermateriale

Michel Nykjær, Næstved 

- Jeg blev nummer fire i tidskørslen, og det var egentlig et okay resultat. Jeg syntes, jeg havde lidt mere fart i bilen, men var ikke heldig med at få en fri omgang. I første heat bliver jeg nummer fem, men efterfølgende får jeg at vide, at jeg har mindre turbotryk end de andre biler. Der bliver gjort en masse inden andet heat, og selvom jeg ikke synes, vi får bilen op på 100 procent, slutter jeg som nummer tre.

Samlet nummer syv

Weekenden på Ring Djursland betyder, at Michel Nykjær nu ligger nummer syv i den samlede stillling - noget under den samlede førsteplads, han i 2016 kæmpede sig til. Men hans mål er stadig at genvinde mesterskabet. 

Michel Nykjær
Læs også
Michel Nykjær vinder etape af motorsportsløb i Norge
Michel Nykjær
Læs også
Michel Nykjær vinder etape af motorsportsløb i Norge

- Det er det! Det bliver desværre bare svært. Der er ikke så stort spring i de point, der gives, og jeg er omkring 50 point efter den førende, så der skal ske noget, siger han og fortsætter:

- Jeg har haft en lidt dårlig bil, så har jeg sagt til mit team i Jylland, at nu skal det altså være i orden til næste gang. Det er skidt, at vi ikke har vindermateriale, så vi kan få nogle point.

Næste weekend køres tredje løb af syv, når Supertourisme-klassen kører langs strandkanten i det sydlige Aarhus i forbindelse med Classic Race Aarhus.


Nyhedsoverblik