MejeriGaarden udvider deres Bed & Breakfast med restaurant

På Falster vil den gamle mejerigård fra midten af 1800-tallet byde på international mad som supplement til deres Bed & Breakfast.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Otte kilometer nord for Gedser kan man mellem marker og træer overnatte på det hyggelige MejeriGaarden Bed & Breakfast i Skelby, og fra på fredag d. 7. juli vil det også være muligt at indtage sin aftensmad der.

quote Jeg tror, det kommer til at betyde meget. For udover, at vi skaber arbejdspladser og får unge mennesker til at flytte til Skelby, så skaber det liv, og folk bliver mere optimistiske for tilværelsen hernede.

John Andersen, indehaver, Mejerigården Bed&Breakfast, Skelby

Stedet åbner nemlig op for en helt ny restaurant, som byder på alt fra mormors skipperlabskovs til indiske karryretter.

- Vi tror på, at folk har lyst til at køre en tur for at komme ud og få noget godt at spise og gode omgivelser og trænger til at komme væk fra byen, siger indehaver John Andersen.

Restaurant skaber liv

John Andersen og hans partner startede deres Bed & Breakfast for to år siden, og selvom MejeriGaarden ligger fjernt fra mange andre ting på Falster, så tror parret alligevel på deres nye restaurantprojekt.

-  Jeg tror, det kommer til at betyde meget. For udover, at vi skaber arbejdspladser og får unge mennesker til at flytte til Skelby, så skaber det liv, og folk bliver mere optimistiske for tilværelsen hernede, siger iværksætter John Andersen.

TV ØST var med til receptionen på MejeriGaarden i jagten på at finde det bedste ved Guldborgsund Kommune. Flere af vores brugere har nemlig foreslået, at netop MejeriGaarden er det bedste.

Onsdag drager TV ØSTs rullende redaktion videre til Holbæk i forbindelse med vores sommertur rundt i regionen i håb om at finde det allerbedste i vores sendeområde.

 


Nyhedsoverblik