Mange henvendelser i Mullerup-drabssag - men endnu ingen anholdte

Politiet har foreløbig ikke anholdt nogen i drabssagen fra Mullerup, hvor en mand søndag blev skudt ned. Tre mænd flygtede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Midt- og Vestsjællands Politi har fået mange henvendelser fra borgere i relation til sagen fra Mullerup søndag, hvor en 29-årig mand blev dræbt af skud.

- Vi har fået en masse henvendelser fra borgere, og det er vi rigtig glade og taknemmelige for. De mange henvendelser er vi i fuld sving med at tygge os igennem, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Arbejder på højtryk

De mange henvendelser har dog endnu ikke ført politiet tættere på en opklaring af sagen.

- Vi har en masse at arbejde videre med nu, og det gør vi også på højtryk med en del folk på sagen, siger Carsten Andersen.

Politiet fik meldingen søndag morgen klokken 08.52, hvor tre mænd var trængt ind på Mullerupvej 11 og havde skudt mod den 29-årige, som var fra Korsør. Den 29-årige overlevede ikke angrebet. 

Mullerup
Læs også
29-årig mand dræbt af skud: Politiet søger vidner
Mullerup
Læs også
29-årig mand dræbt af skud: Politiet søger vidner

Derefter blev de tre gerningsmænd set flygte fra stedet i en lille, grå bil i retning mod Gørlev.

Politiet: Ring bare

Og selvom politiet altså siden søndag har efterlyst vidner til episoden, er der endnu ikke kommet en opklaring, ligesom politiet heller ikke har anholdt nogen i sagen. 

Hvilken relation mændene har til hinanden og til den 29-årige dræbte, kan politiet ikke oplyse på nuværende tidspunkt i efterforskningen.

Politiet understreger tirsdag, at alle henvendelser kan bruges - og politiet kan som altid kontaktes på telefonnummer 114.


Nyhedsoverblik