Mand overfalder 16-årig på grund af mistanke om voldtægt af søster

En 19-årig mand overfaldt i går en 16-årig mand med knytnæveslag og knæspark mod hovedet. Han mener, at den 16-årige har voldtaget hans søster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 16-årig mand fik både knytnæveslag og knæspark mod hovedet, da en 19-årig mand overfaldt ham ved Faxe Ungdomsskole i Haslev torsdag. Den 19-årige var også i besiddelse af en kniv. 

Fredag bliver den 19-årige fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved. Det oplyser Mariam Khalil, senioranklager hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST. 

- Han mener, at forurettede har voldtaget hans søster, siger Mariam Khalil og tilføjer, at den 16-årige kender voldsmandens søster. Han har overnattet hos hende tidligere. 

quote Han mener, at forurettede har voldtaget hans søster

Mariam Khalil, senioranklager hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi 

Men anklagemyndigheden har tidligere vurderet, at der ikke kan rejses sag om en voldtægt mod den 16-årige.

20 slag og trampespark

Men det er ikke første gang, at de to mødes. Den forurettede blev sidste år overfaldet af selvsamme mand. Dengang med over 20 slag, trampespark og spark, som forurettede formåede at afværge med underarmen. 

Den 19-årige sagde dengang, at han ville komme efter den 16-årige, hvis han tog kontakt til politiet. 

- Jeg forventer, at han bliver varetægtsfængslet, siger Mariam Khalil.

- Han er lige blevet løsladt, han har opsøgt forudrettede flere gange - hvor det er lykkedes ham to gange at få fat i forurettede. Der er vidnestrusler. Så jeg forventer og håber, at han bliver varetægtsfængslet. 


Nyhedsoverblik