Mand fængslet efter vold mod tjenestemænd tre dage i træk

Foto: TV ØST

En 32-årig mand fra Sakskøbing er blevet fængslet i surrogat på psykiatrisk afdeling, efter han tre dage i streg har slået tre tjenestemænd.

En 32-årig mand fra Sakskøbing har haft nogle travle dage.

For allerede lørdag kom han i politiets varetægt, da han forsøgte at stjæle en arbejdsvogn fra Nykøbing Falster Sygehus. Men da betjentene ankom, slog han den ene betjent i ansigtet. Et slag, der efterfølgende gav betjenten et blåt øje. 

Men senere samme sag blev den 32-årige mand løsladt. 

- Det, at han har slået en betjent én gang, gør ikke, at vi kan varetægtsfængsle ham allerede lørdag, siger politikommisær, Bo von Würden, fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Søndag er den gal igen

Men søndag var den gal igen med den 32-årige mand. Her blev politiet tilkaldt, da han forårsagede en masse uro på Forsorgshjemmet Saxenhøj. 

Da politiet dukkede op, slog den 32-årige igen en betjent, som dog nåede at afværge slaget.

Mandag blev manden løsladt, men der skulle ikke gå mere end 1 time og 18 minutter, før han igen var at finde på forsorgshjemmet, hvor han denne gang forsøgte at slå en af de ansatte. 

Og så gik den ikke længere. 

- Når man gør det gentagende gange, så har vi mulighed for at anholde ham og fremstille ham i grundlovsforhør, siger Bo von Würden. 

I surrogat på psykiatrisk afdeling

Den 32-årige mand er nu fængslet i surrogat på psykiatrisk afdeling indtil den 21. marts, hvor han skal fremstilles i grundlovsforhør. 

- Han har ingen diagnose, så vidt jeg ved, siger Bo von Würden.

- Men han skal have en mentalundersøgelse senere i forløbet. 

Hvilken straf den 32-årige mand kan se frem til, kan Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ikke sige noget om på nuværende tidspunkt. 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App