Mand anholdt efter skyderi mod bekendt

En mand er blevet sigtet for drabsforsøg, efter at han onsdag morgen opsøgte en mand på en adresse på Lolland og affyrede flere skud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Onsdag morgen begyndte dramatisk på Vestlolland.

Omkring klokken 8.00 blev en mand opsøgt på sin adresse ved Torrig på det vestlige Lolland af en anden mand, der havde taget et gevær med.

Manden med geværet affyrede flere skud mod huset, men det lykkedes for beboeren at slippe væk og alarmere politiet. Beboeren blev ikke ramt.

De to personer kendte hinanden, men årsagen til skyderiet er ukendt, oplyser Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi i en pressemeddelelse. Skyderiet er ikke banderelateret.

Flygtede fra stedet i bil

Manden med geværet flygtede ifølge politiet fra stedet i bil, og i timerne efter skyderiet fandt politiet frem til, at han var kørt til et strandområde i nærheden af Bandholm på Nordlolland.

Betjente på stedet fik omringet ham i sikkerhedsmæssig afstand, og klokken 12.40 lykkedes det at få anholdt manden uden større dramatik. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Udover betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi assisterede Beredskabsstyrelsen Sjælland ved eftersøgning nær Bandholm med to mand og en drone.

Han er nu sigtet for drabsforsøg og befinder sig i politiets varetægt.


Nyhedsoverblik