To mænd fængslet efter bevidst påkørsel af familiefar

To mænd er blevet varetægtsfængslet efter en angivelig bevidst påkørsel af en 39-årig familiefar, der senere døde af sine kvæstelser.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 26-årig mand fra Brøndby og en 27-årig mand fra Roskilde er blevet varetægtsfængslet frem til den 31. oktober. Det sker efter en 39-årig mand torsdag aften blev påkørt i Holbæk, og senere døde af sine kvæstelser.

Påkørslen kom efter et skænderi på byens McDonalds-restaurant, og var ifølge politiet bevidst. De nægter de to mænd dog.

Retten i Holbæk har besluttet at varetægtsfængsle de to mænd frem til den 31. oktober. Den ene af de to har dog valgt at kære den afgørelse til landsretten.

De er sigtet efter en paragraf, der kan give op til ti års fængsel.

Påkørsel McDonalds Holbæk
Læs også
Familiefar død: Kørt ned efter uoverensstemmelse på McDonald's
Påkørsel McDonalds Holbæk
Læs også
Familiefar død: Kørt ned efter uoverensstemmelse på McDonald's

Ondt blod før påkørsel

Ifølge vidner til hændelsen havde den dræbte mand og de to varetægtsfængslede forinden været oppe at toppes på restauranten- havde nedstirret hinanden, og udvekslet bemærkninger. Der er angiveligt også blevet truet med redskaber.

Politiet har indtil nu ikke kunnet oplyse, om de to unge mænd kendte den dræbte i forvejen.

Påkørslen skete ifølge klokken 22.50 på Valdemar Sejrsvej i Holbæk. Det er sket nær den McDonalds, hvor de to parter tidligere var stødt sammen.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der har været i området omkring Cirkle K og OK-tanken mellem McDonalds og Slotscentret omkring klokken 22.50. Har du været der, så kontakt politiet på telefon 1-1-4. 

påkørsel mcdonald's
Læs også
To mænd sigtes for at have påkørt familiefar med vilje
påkørsel mcdonald's
Læs også
To mænd sigtes for at have påkørt familiefar med vilje

Nyhedsoverblik