To mænd er tiltalt for at drive bordeller fra et hotel og motel

To mænd fra Vipperød og Holbæk er tiltalt for at drive bordeller i Regstrup, Holbæk og Roskilde. Det er foregået fra værelser på et hotel og motel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To mænd fra Vipperød og Holbæk er anklaget for at drive bordeller i Regstrup, Holbæk og Roskilde. 

I en periode fra efteråret 2013 til december 2014 drev de to mænd på 48 og 55 nemlig bordeller med flere kvinder ansat på tre adresser. Det skriver Nordvestnyt. 

I Holbæk og Roskilde er det angiveligt foregået fra værelser på et hotel og motel. Det er i hvert fald det, som anklagemyndigheden mener, og derfor er mændene tiltalt for overtrædelse af straffelovens rufferi-bestemmelse. 

Flere anklager

Den 48-årige mand fra Vipperød er tiltalt for at have drevet bordel i den nævnte periode i Regstrup. Avisen skriver, at ifølge anklageskriftet, så har flere kvinder haft "adskillige seksuelle forhold til et større antal kunder" mod betaling eller løfte om betaling. 

Samtidig har manden i samarbejde med den 55-årige mand drevet bordel i Holbæk og Roskilde. 

Men den 55-årige er anklaget efter en lidt anden bestemmelse. For han er nemlig ejer og daglig leder af hotellet i Holbæk og motellet i Roskilde, og dermed tiltalt for at have lejet værelser ud til disse kvinder. 

Retssagen begynder onsdag ved Retten i Holbæk. 


Nyhedsoverblik