Mystisk tyveri: Madrasser til 200.000 kroner stjålet fra brydeklub

Brydeklubben Thor fra Nykøbing Falster har været udsat for et noget specielt tyveri. To store, dyre brydemadrasser er nemlig pistvæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

De har mange ting at være glade for i Brydeklubben Thor i Nykøbing Falster. Snart kan de åbne dørene for et splinternyt, moderne brydecenter, og gennem årene er medaljerne regnet ned over klubbens medlemmer – ikke mindst OL-sølvvinder Mark O. Madsen.

Men i disse dage er der kommet skår i glæden: To helt nye brydemadrasser er nemlig blevet stjålet fra klubben. Madrasserne var fordelt i 16 kasser i en lagerbygning ved siden af brydeklubben, og tilsammen har de to madrasser en værdi på intet mindre end 200.000 kroner.

quote Det betyder, at vi har en kæmpe udfordring.

Morten Ahlefeldt Hansen, formand i Brydeklubben Thor

- Jeg er lidt målløs. Jeg er meget forundret over, hvordan der kan forsvinde to brydemadrasser. Det er ikke ret mange, der kan få gavn af dem ud over brydeklubber, konstaterer klubbens formand Morten Ahlefeldt Hansen.

Madrasserne blev stjålet fra lagerhallen her, hvor de lå fordelt i 16 kasser.
Madrasserne blev stjålet fra lagerhallen her, hvor de lå fordelt i 16 kasser. Foto: Thomas Nielsen - TV2 ØST

Internationalt stævne på vej

Formanden er især ærgerlig, fordi tyveriet lige nu giver klubben lidt af en udfordring. Om to uger står klubben nemlig bag det internationale brydestævne Thor Masters i Nykøbing F Hallerne.

- Det betyder, at vi har en kæmpe udfordring. Madrasserne var jo en del af den store arena, vi skal have bygget op dernede. Det er problemet lige nu, lyder det fra den frustrerede formand.

Læs også
Talentprismodtager: Brydeklubben Thor betyder alt
Læs også
Talentprismodtager: Brydeklubben Thor betyder alt

quote Det er jo ikke ret mange, der skal bruge to brydemadrasser - udover brydere.

Morten Ahlefeldt Hansen, formand i Brydeklubben Thor

På den lidt længere bane er tyveriet dog også et problem. Om en måneds tid kan de nemlig åbne dørene op for et helt nyt brydecenter i Nykøbing Falster. Et center, som ikke kun skal give moderne faciliteter og tre gange mere plads til klubbens 200 medlemmer, men også gøre stedet til et kraftcenter for hele sporten i Danmark.

Brydeklubben kan snart åbne dørene til et nyt brydecenter - foreløbig uden de to dyre madrasser.
Brydeklubben kan snart åbne dørene til et nyt brydecenter - foreløbig uden de to dyre madrasser. Foto: Thomas Nielsen - TV2 ØST

De to store madrasser skulle efter brydestævnet bruges i det nye center, men det bliver ikke til noget i denne omgang – og i klubben er der en smule forundring over tyveriet.

- Det er jo ikke ret mange, der skal bruge to brydemadrasser - udover brydere. Man kan have sine tanker om, hvorvidt det er nogen, der ikke kan lide os, eller at det er et bestillingsarbejde, fortæller formand Morten Ahlefeldt Hansen.

Klubben har leveret flotte resultater i både ind- og udland. Her poserer klubbens hold efter DM i Aalborg i 2016, hvor der blev hevet tre guldmedaljer hjem til Falster.
Klubben har leveret flotte resultater i både ind- og udland. Her poserer klubbens hold efter DM i Aalborg i 2016, hvor der blev hevet tre guldmedaljer hjem til Falster. Foto: Bryderklubben Thor

Nyhedsoverblik