Lokalt busselskab belønnet med pris af de rejsende

De hvide, røde og blå busser kendes af mange på især Sydsjælland - men det er deres drift af Movias busser, Ørslev Turisttrafik hædres for. Foto: TV ØST

En afstemning blandt kunderne på Movias busser har udløst en pris til et busselskab fra Vordingborg.

Ørslev Turisttrafik i Vordingborg er årets busoperatør 2018.

Det har en undersøgelse blandt Movias kunder over hele Sjælland afgjort.

Det oplyser Movia i en pressemeddelelse.

Prisen blev uddelt på den årlige operatørkonference for Movias busoperatører. Derudover blev der uddelt priser for Årets Københavnerlinje og Årets S-buslinje.

Ørslev Turisttrafik fik prisen på grund af den høje kundetilfredshed i busserne i løbet af sidste år. Det er de fire buslinjer 661R, 664, 669, 678 som har garage i Ørslev ved Vordingborg, og som bedømmelsen er baseret på.

Læs også Har sparet 400.000 på diesel

Chaufførernes fortjeneste

Med prisen som Årets Operatør 2018 følger 100.000 kr. og et maleri af Per Hillo.

- Prisen er først og fremmest medarbejdernes fortjeneste. Chaufførerne har en nøglerolle i arbejdet med at skabe glade og tilfredse passagerer, og jeg er meget stolt af den indsats de lægger hver dag. Det er dem som gør det til en oplevelse for passagererne at rejse fra a til b med bussen, siger Ole Pedersen, direktør i Ørslev Turisttrafik.

Prisuddelingen er baseret på Movias kvalitetsindeks. I kvalitetsindekset måler Movia løbende passagerernes tilfredshed på en række områder såsom begrænsning af støj, overholdelse af køreplanen, indeklima og chaufførens service og fremtræden, og årets operatør fik flest point fra passagererne. Kvalitetsindekset er lavet på baggrund af interviews med 30.000 passagerer i busserne i Movias område på Sjælland, Lolland, Falster og Møn.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App