Lokal restaurant fik pris: Vi kan også godt på Lolland-Falster

Den forholdsvis nystartede restaurant MejeriGaarden i Gedser fik i weekenden en pris ved Dining Week.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Vi er helt utrolig glade for det her. Vi er helt nye, og havde ikke regnet med at få noget – og det var jo fantastisk at få en pris, siger John Andersen fra MejeriGaarden i Gedser til TV ØST.

MejeriGaarden i Gedser deltog i år for første gang i det landsdækkende koncept Dining Week, som er et arrangement, hvor gæster kan spise til en fast, lav pris i én uge i en række restauranter over hele landet.

Og ud over mange spisende, har det nu også udløst en bonus for gården i Gedser.

Her fik de nemlig prisen som årets debutant.

- Det er helt vildt. Vi havde troet, at det var noget for de store restauranter i Århus eller København, men det var da godt, at vi tog med derind til den landsdækkende prisoverrækkelse, siger han.

Pris fra gæsterne

Der er tale om en publikumspris, der uddeles én gang om året.

Restauranten, der ligger på en mark nord for Gedser, åbnede for halvandet år siden og satser på brug af lokale råvarer i deres produktion.

- Vi var tre restauranter med i Dining Week fra Lolland og Falster. Og jeg synes, at det faktisk er med til at fortælle, at vi restauranter på Lolland og Falster altså også kan noget med mad, som man ser det i de store byer. Vi er også værd at køre efter, siger han.


Nyhedsoverblik