Lokal OL-medaljevinder kan tvinges til at søge arbejde

Kajak-roeren René Holten Poulsen risikerer at miste et stort tilskud fra Team Danmark, hvilket kan tvinge ham til at opgive at dyrke sporten på fuld tid.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det går godt, når han roer – og det går også godt med at tiltrække sponsorer til at understøtte sporten.

Men nu må René Holten Poulsen fra Maribo Kajakklub måske vinke farvel til en større del af disse penge – og kan at måtte opgive at dyrke sporten på fuld tid, og i stedet skaffe sig et job for at kunne betale regningerne .

Det skriver BT.

Hans indtægt fra sponsorater er nemlig blevet for stor til at modtage støtten fra Team Danmark – og det betyder, at han kan miste de 160.000 kroner om året, som han hidtil har modtaget via støtteordningen.

René Holten Poulsen holdt fredag et møde med Team Danmark om sagen, hvor han ville forsøge at overbevise dem om, at støtten fortsat var berettiget – men det kom der ikke meget ud af, oplyser en fåmælt René Holten Poulsen til TV ØST.

Team Danmark støtter er Danmarks elite-organisation, men har regler for, hvor mange penge man må modtage i støtte ved siden af sponsoraterne.

René Holten Poulsen mener dog, at det bør tælle ind, at de mange sponsorater er gået til at betale træningsophold i udlandet.

kajakroeren har indtil nu vundet én OL-medalje, fem VM-medaljer og 18 EM-medaljer. 


Nyhedsoverblik