Lokal løber imponerer til ekstremløb i ørkenen

Bouchra Lundgren Eriksen i ørkenen under forberedelserne til dette års Marethon des Sables. Foto: Privat foto

41-årige Bouchra Lundgren Eriksen fra Tappernøje har løbet sig til en anden plads i et af verdens hårdeste ekstremløb – Marathon des Sables.

Efter 250 kilometer i sand, over 40 grader og tungt udstyr på ryggen kunne Bouchra Lundgren Eriksen fredag passere målstregen i et af verdens hårdeste ekstremløb, Marathon des Sables.

Bouchra Lundgren Eriksen har tilbagelagt de 250 kilometer i tiden 26 timer og 36 minutter, hvilket svarede til en flot andenplads blandt de kvindelige løbere.

- Hold fast hvor sejt med sådan en kone, verdens hårdeste ultra løb og blevet anden bedste, så SEJT SEJT, skrev hendes mand Kim Lundgren Eriksen, kort efter hun havde passeret målstregen.

Det var første gang, hun deltog i løbet, og inden Bouchra Lundgren Eriksen tog afsted var ambitionen bare at fuldføre.

- Hun er altid så beskeden, så hun sagde bare, at hun skulle bare gennemføre, men hun er jo konkurrencemenneske, så hun gør altid alt for at vinde, men hun reklamerer aldrig med det, for inderst inde er det altid det hun går efter, men hun siger det aldrig, siger hendes mand Kim Lundgren Eriksen til TV ØST.

Bouchra Lundgren Eriksen er født i Marokko, men har de sidste 11 år været gift med danske Kim Lundgren Eriksen. Parret bor i Tappernøje sammen med deres tre fælles børn.

En af de næste store udfordringer for den 41-årige ekstremløber bliver VM i 100 kilometer løb til september, hvor hun er blevet udtaget til at repræsentere Danmark.

Læs mere om ekstremløbet Marathon des Sables her.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App