Lokal brydeleder nomineret til talentpris

Den daglige leder af Brydeklubben Thor i Nykøbing Falster, Thor Hyllegaard, er blevet nomineret til Team Danmarks Talentpris 2016.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der kan være en fornem hæder på vej til Thor Hyllegaard, der til daglig leder brydeklubben Thor i Nykøbing Falster.

Han er nemlig nomineret til Team Danmarks Talentpris 2016, som uddeles til Sport 2016 i Herning 7. januar.

- Thor Hyllegaard Pedersen er en af de mest dedikerede og ambitiøse personer inden for brydesporten. Han er manden, som hjælper bryderne, hvis der er problemer på arbejdspladsen, følger op med de aftaler, der er indgået med uddannelsesinstitutionerne, hjælper med praktikpladser og meget mere, skriver Team Danmark om nomineringen.

Og den lokale ildsjæl er meget stolt af nomineringen.

- Jeg er super, super glad. Det er dejligt, at de lange dage og mange timer bærer frugt, og man bliver anerkendt. Det giver mig endnu mere benzin og mere lyst til at fortsætte, siger Thor Hyllegaard, som også er sportschef i Danmarks Brydeforbund og assistenttræner for ungdoms- og seniorlandsholdet i brydning.

Roser folkene bag

Brydelederen roser samtidig det hold, der står bag ham og giver dem en del af æren for, at han er blevet nomineret til prisen.

- Jeg er meget bevidst om, at der står mange bag mig. Mine to landstrænere, hele Bryde-Danmark og så den her klub, der tog mig ind og stolede på mig, siger han.

Som sportschef i Danmarks Brydeforbund har Thor Hyllegaard været med til at føre Danmark til en bronzemedalje til ungdoms-EM, ligesom han også har været med bag kulissen til Mark O. Madsens sølvmedalje til OL i Rio i august.

Foruden Thor Hyllegaard er Mikkel Larsen, træner i atletikklubben Aarhus 1900m og Torben Sørensen, elitekoordinator i Elitesport Aalborg, nomineret til prisen.


Nyhedsoverblik