Lokal boldklub solgt: - Det er det eneste rigtige skridt

Næstved Boldklub er blevet solgt til en unavngiven investor. Og det er det eneste rigtige at gøre, lyder det fra sportsjournalist.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Torsdag kunne hovedaktionæren bag Næstved Boldklub bekræfte, at klubben er blevet solgt til en ny unavngiven investorgruppe. Det sker efter flere år med en lokal ejer.

Flere penge i kassen kan ende med at blive et springbræt for klubben, som nu igen kan drømme om en plads i Superligaen.

Og ifølge sportsjournalist hos Sjællandske, Simon Ydesen, er salget en nødvendighed.

- Det er det eneste rigtige skridt for Næstved Boldklub, fordi med de nuværende ressourcer, der er til stede, vil man ikke kunne rykke klubben længere, end man har gjort nu, og det er endda ikke nok til på sigt at kunne spille 1. division, siger han.

- Så der skal ske noget.

Ingen detaljer om købsaftalen

Der er ingen konkrete detaljer fra aftalen som blandt andet prisen, der er meldt offentligt ud endnu. Ifølge klubejer Peter Birk vil de nye ejere offentliggøre købet i løbet af de kommende dage.

Og før det sker, vil hverken spillere eller træner kommentere handlen.

1487014000_naestved_boldklub.jpg11.jpg
Læs også
Næstved Boldklub er solgt: - Det er vemodigt efter ni år at slippe kontrollen
1487014000_naestved_boldklub.jpg11.jpg
Læs også
Næstved Boldklub er solgt: - Det er vemodigt efter ni år at slippe kontrollen

Men sportsjournalist Simon Ydesen vil gerne udtale sig. Han tror, at med flere penge i kassen, så kommer der også flere muskler til spillehandler.

- Det bør alt andet lige betyde, at man med nye ejere kan hente nogle stærkere spillere og prøver at udvikle det sportslige set-up. Der går lige nu rygter om, at der kommer nogle ghanesiske spillere, som i første omgang skal være med til at forstærke truppen, siger Simon Ydesen.

Borgmester drømmer om Superligaen

Med salget kan de på sigt begynde at drømme om Superligaen, og det gør Næstved Kommunes fodboldglade borgmester også.

- Hvis man spiller i Superligaen betyder det jo rigtig meget. Både omtalen og rigtig mange mennesker til kampene - både gæsterne fra andre klubber og selvfølgelig lokale, der går ud og bakker op om det lokale fodboldhold, siger Carsten Rasmussen (S), borgmester.

- Så der er ingen tvivl om, at det betyder jo rigtig meget for en kommune, for en by, at man bliver eksponeret med navnet.


Nyhedsoverblik