Lastbiler måtte undvige spøgelsesbilist på motorvej

Kvinden risikerer nu et retsligt efterspil, eftersom hun blandt andet bragte andres liv i fare ved at køre i den forkerte retning på motorvejen. Arkivfoto. Foto: TV ØST

Politiet jagtede i nat en spøgelsesbilist på Sydmotorvejen.

Sent i nat forsøgte politiet at standse en spøgelsesbilist på Sydmotorvejen nær Maribo på Lolland

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Der bliver kørt nordgående i det sydgående spor, oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Meldingen kom omkring klokken 02.00 i nat, hvorefter en patrulje straks forsøgte at finde frem til kvinden. Politiet valgte samtidig at sænke bommene ved Guldborgsundtunnellen mellem Lolland og Falster i håbet om at standse spøgelsesbilisten.

Risikerer retsligt efterspil

Bilisten, der viste sig at være en 67-årig kvinde fra Lolland, nåede dog aldrig så langt. Hun blev standset af patruljen omkring Sakskøbing.  

- Vi ville sikre os, der ikke kom noget sammenstød. Der var dog to lastbiler, der måtte undvige, så der var vi svineheldige, at det gik godt, fortæller vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

Læs også Det skal du gøre, hvis du møder en spøgelsesbilist

Den 67-årige bilist blev efterfølgende fragtet til på Nykøbing Falster Sygehus, fordi hun ifølge vagtchefen virkede lettere chokeret.

Kvinden risikerer nu et retsligt efterspil, eftersom hun blandt andet bragte andres liv i fare ved at køre i den forkerte retning på motorvejen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App