Langhoff: Vi skal have efteruddannet folk på arbejdsmarkedet

Budskabet er klart fra socialdemokraternes Rasmus Horn Langhoff på 1. maj: Mere fokus på uddannelse og videreuddannelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Rasmus Horn Langhoff, der har rødder i Slagelse, bruger en del af sin 1. maj i Kalundborg.

Til TV ØST fortæller den socialdemokratiske folketingspolitiker, at han har set frem til dagen længe.  

- Det vigtigste for mig i dag er at fejre kampdagen sammen med en masse folk her i det vestsjællandske og snakke noget politik. Jeg slår et slag for, at vi skal investere mere i uddannelse og opkvalificering af folk ude på arbejdsmarkedet, så vi kan væbne os godt til fremtiden, siger han 

På Facebook er nogle af vores brugere meget direkte og skriver, at det bare handler om, at I har en undskyldning for at drikke en masse bajere. Er det rigtigt?

- Man må jo selv finde ud af, hvordan man bruger 1. maj bedst. Nogle gange kan det gode vejr, politik, det at være i godt selskab med vennerne og nyde en sodavand, en hotdog eller en øl godt forenes, siger han.

Er 1. maj efterhånden blevet overflødigt?

- Jeg synes, det er vigtigt, vi holder fast i den her dag til at snakke om nogle af de udfordringer, samfundet står over for. Jeg er i hvert fald rigtig glad for den her dag, siger politikeren. 

Rasmus Horn Langhoff har været folketingsmedlem for Socialdemokratiet i Sjællands Storkreds siden 15. september 2011. Han er født i 1980 og opvokset i Slagelse. Horn Langhoff har en Cand. mag. i historie og medier og kultur, Københavns Universitet. 

Læs også
Forberedelserne til arbejdernes kampdag er i fuld gang i Slagelse
Læs også
Forberedelserne til arbejdernes kampdag er i fuld gang i Slagelse

Nyhedsoverblik