Landsholdsspiller skifter til Nykøbing FC

Oprykkerklubben Nykøbing FC har hentet den unge midtbanespiller Mads Kaalund, der har flere landsholdskampe på CV´et.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sidste sæson spillede fodboldklubben Nykøbing FC sig op i den næstbedste danske fodboldrække, hvor modstandene må ventes at blive noget svære.

Derfor er den storsatsende klub fra Falster i gang med at forstærke sig til den kommende sæson, så de kan undgå nedrykning til 2. Division.

Den seneste tilføjelse til den mission hedder Mads Kaalund. En 19-årig offensivt orienteret midtbanespiller og der har været en del af Lyngbys førsteholdstrup de seneste to sæsoner. Den unge midtbanespiller har desuden spillet seks U19 landskampe og tre U18 landskampe på CV’et.

- Mads er et ungt stortalent, som vi er meget glade for at byde velkommen til Nykøbing FC. Han er en intelligent og teknisk meget dygtig spiller med et fremragende blik for sine medspillere og passer perfekt ind i måden, vi vil spille fodbold på med fokus på teknisk, underholdende angrebsfodbold, skriver klubben på sin Facebook-side

Nykøbing FC arbejder på at optimere træningsmiljøet og kulturen i klubben. Derfor håber man, at Mads Kaalund kan fortsætte sin udvikling.

 


Nyhedsoverblik