Lalandia pønser på at åbne et tredje ferieland i Sverige

Foto: TV ØST

Lalandia undersøger mulighederne for at etablere sit tredje ferieland. Det skal i givet fald ligge i Sverige.

Lalandia kan snart være på vej med sit tredje feriecenter foruden de nuværende centre i Rødby og Billund.

Det skal i givet fald ligge i Motala Kommune i Sverige. Det er to en halv times kørsel fra Stockholm og fire en halv times kørsel fra København.

Lalandias moderselskab, Parken Sport & Entertainment, skriver i en fondsbørsmeddelelse, at man har indgået en hensigtserklæring med Motala Kommune i Sverige om muligheden for at etablere et ferieland.

Koncernen har gennem længere tid meldt ud, at man ledte efter et egnet sted at placere et tredje ferie- og vandland.

Turismetiltag i kystområderne

I marts gav bestyrelsesformand Bo Rygaard over for Ritzau Finans udtryk for, at man havde noteret sig Erhvervs- og Vækstministeriets turismetiltag i kystområderne.

Det åbnede mulighed for at etablere nye feriecentre i kystnære områder i Danmark. Men nu tyder det altså på, at det næste Lalandia kan komme til at ligge i Sverige, hvis centret i Motala bliver til virkelighed.

Parken Sport & Entertainment ejer foruden Lalandia også fodboldklubben FC København og fitnesskæden Fitness.dk, ligesom man lejer kontorer ud i Telia Parken.

Derudover har selskabet for nogle år siden fået tilladelse til at bygge et outlet-shoppingcenter ved Lalandia i Billund, men det er endnu ikke blevet realiseret.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App