Det vi har sammen

Læs hele skrivelsen: Direktør for botilbud svarer på kritikken

Direktøren for botilbuddet Forkanten har ikke ønsket at udtale til sig til tv, men har derimod skrevet en skriftlig kommentar til TV ØST. Du kan læse hele svaret her.

Botilbuddet Forkanten er kommet i modvind. Direktøren fra botilbuddet vil ikke udtale sig på tv, men har derimod forfattet en skrivelse til TV ØST.

Botilbuddet Forkanten er ramt af medarbejderflugt og har fået påbud fra Arbejdstilsynet for dårligt arbejdsmiljø.

Men direktør for Forkanten, Henrik Friis, ønsker ikke at udtale sig til tv. Han har derimod forfattet en skrivelse til TV ØST, hvor han forholder sig til kritikken.

Kritikken går blandt andet på, at der inden for en periode på halvandet år er udskiftet op imod 25 ansatte, herunder to vicedirektører, to teamledere og flere andre centrale medarbejdere. 

Læs også Socialt botilbud får massiv kritik for dårligt arbejdsmiljø

Socialtilsynet Øst førte tilsyn med Forkanten den 2. marts sidste år, hvor de konstaterede, at ”den manglende stabilitet i personalegruppen i negativ grad har påvirket relationen mellem borgere og medarbejdere”.

Samtidig udstedte Arbejdstilsynet den 27. december sidste år en rød smiley med fem påbud til Forkanten. Påbuddene er givet inden for kategorierne ”psykisk arbejdsmiljø” og ”vold med traumatiske hændelser”.

Læs hele Henrik Friis’ skrivelse til TV ØST her:

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App