Kvinde dræbt i trafikulykke: Kørte ind i skraldebil

En 80-årig kvinde døde natten til torsdag af sine kvæstelser efter en ulykke onsdag eftermiddag i Dianalund.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En lokal 80-årig kvinde døde natten til torsdag som følge af det hovedtraume, hun fik ved en trafikulykke i Dianalund onsdag eftermiddag.

Det oplyser Lokalpolitiet i Slagelse til TV ØST.

- Ulykken skete i et kryds, hvor kvinden på cykel kørte ud foran en stor skraldebil. Bilen forsøgte at undvige helt over i den modsatte vognbane, men kvinden ramte alligevel ind i siden på bilen, væltede af cyklen og pådrog sig et alvorligt hovedtraume, siger vagtchef Jens Jedig Christiansen.

Han oplyser, at de pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.

Undersøges af bilinspektør

Ulykken skete i Dianalund i krydset Ventemøllevej/Per Degns Vej klokken 16.13. Der er tale om et roligt kvarter inde i byen.

- Lægehelikopteren kom hurtigt frem, og kvinden blev fløjet til behandling på Rigshospitalet, hvor hun senere døde af sine kvæstelser, siger Jens Jedig Christiansen.

Skraldebilen blev kørt af en 45-årig mand. Ulykken undersøges fortsat af en bilinspektør, der blandt andet undersøger cyklen og lastbilen. Alt tyder dog på, at kvinden ikke overholdt sin vigepligt overfor lastbilen, men det er noget, som endeligt skal bekræftes af bilinspektørens rapport, der endnu ikke er klar.


Nyhedsoverblik