Kunderne strømmer til lokal bank

Aktionærer i sparekasse har stor tiltro til deres pengeinstitut

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Aktionærerne i Sparekassen Sjælland-Fyn med hovedsæde i Holbæk har stor tiltro til deres pengeinstitut.

Der er stor tiltro blandt aktionærerne i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Sparekassen oplyser mandag i en pressemeddelelse, at selskabets aktieudvidelse nu er fuldtegnet, og sparekassen betegner selv resultatet som en særdeles tilfredsstillende opbakning.

quote Det er en udvikling, som jeg forventer fortsætter de kommende år

Lars Petersson, administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Aktieemissionen skal indbringe cirka 437 millioner kroner. De mange penge skal blandt andet bruges til at indfri dyre lån, som pengeinstituttet optog under krisen. Det vil give en rentebesparelse på 30 millioner kroner årligt.

- Vi glæder os over, at både vores nuværende aktionærer og nye investorer virkelig vil os. Vi er både glade og stolte over, at vi nu er i mål med emissionen, som giver Sparekassen Sjælland-Fyn et nettoprovenu på cirka 437 millioner kroner, siger Lars Petersson, administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Kundetilgang på knap fem procent

Sparekassen Sjælland-Fyn har i det foregående år haft en stigning i kundetilgangen på knap fem procent og har derfor nu en kundekreds på over 156.000. 

Lollands Bank
Læs også
Lollands Bank leverer det bedste resultat i bankens 110-årige historie
Lollands Bank
Læs også
Lollands Bank leverer det bedste resultat i bankens 110-årige historie

- Det er en udvikling, som jeg forventer fortsætter de kommende år, og kapitaludvidelsen sker derfor også som et led i at understøtte Sparekassen Sjælland-Fyns strategi om at bevare og udbygge sin konkurrenceevne. Vi har et rigtigt godt fundament, det er vi selvfølgelig meget glade for. Det betyder, at der er stor opbakning til det, vi gør, siger Lars Petersson.


Nyhedsoverblik