Kugler røg ind på børneværelse i nyt skyderi i Næstved

For anden nat i træk har der været banderelateret skyderi i Næstved. Denne gang lige over for Ellebæksskolen afdeling Kildemark. Politiet efterforsker sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To skud blev affyret mod et hus på Kildemarksvej 80 i Næstved og fløj igennem vinduet. Huset ligger lige over for Ellebækskolen afdeling Kildemark. Politiet formoder, at skudepisoden har forbindelse til den nuværende bandekonflikt i Næstved. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi formoder stadig, det har noget med bandekonflikten i Næstved at gøre, udtaler Anders Mikkelsen, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Stak af på knallert

Ingen er kommet til skade, og politiet har ikke fået fat i gerningsmanden, som angiveligt stak af på knallert. Ligesom det var tilfældet ved gårsdagens skyderi.

Politiet har fundet to patronhylstre foran det hus, der blev skudt mod.

- Kuglerne gik gennem et vindue til et værelse, hvor et barn lå og sov, fortæller vagtchefen, som ikke har barnets alder, til ritzau.

Relationer til rocker- og bandemiljøet

Skyderiet, der blev anmeldt klokken 2.25, fandt sted på Kildemarksvej. Det er på samme vej, at to mænd på henholdsvis 19 og 20 år blev lettere såret ved en skudepisode 2. oktober.

Dengang oplyste politiet, at de to mænd har relationer til rocker- og bandemiljøet.

To dage efter blev natteroen igen forstyrret af lyden af flere skud, som blev affyret mod et hus. Her var der ingen tilskadekomne.


Nyhedsoverblik