Kronprinsen besøger Møns Klint til stor jubilæumsfest

​Geocenter Møns Klint blev indviet for 10 år siden, og det skal fejres med en stor jubilæumsfest. Kongehuset deltager i festlighederne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For 10 år siden fik en af Danmarks største naturseværdigheder et oplevelsescenter, som fortæller historien om Danmarks geologiske fødsel.

Oplevelsescenteret hedder Geocenter Møns Klint og kan i år fejre 10 års jubilæum. Det bliver blandt andet fejret med deltagelse af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik, som besøger geocenteret tirsdag den 6. juni.

Det var i sin tid Hendes Majestæt Dronningen, som i maj 2007 stod for indvielsen.

Årligt besøger mere end 220.000 gæster fra ind- og udland centerets område for at udforske klinten og klinteskoven. Af dem besøger cirka 65.000 udstillingerne på geocenteret. 

Geocenter Møns Klint Dronningen
Læs også
10 år med Geocenter Møns Klint
Geocenter Møns Klint Dronningen
Læs også
10 år med Geocenter Møns Klint

- Det har været en eventyrlig rejse at være på. Fra de første spæde ideer og til centeret stod færdigt og til, at vi nu kan fejre et 10 års jubilæum. At Kongehuset har vist os interesse gennem alle årene, og at Kronprisen repræsenterer Kongehuset ved jubilæet, det er en ekstra stor glæde for både bestyrelse og ansatte, udtaler Peter Scavenius, formand for geocenteret, i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere om festlighederne her.


Nyhedsoverblik