Korsør bugner af blomster og lys til minde om Emilie

Mange fra Korsør og omegn har været forbi Korsør station for at tænde lys og lægge blomster til minde om den 17-årige Emilie Meng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lanterner, stearinlys, roser og personlige hilsner bugner ved byskiltet over for Korsør station til minde om den afdøde Emilie Meng. 

Efter liget af den 17-årige teenager fra Korsør blev fundet i en sø ved Borup juleaftensdag, har mange nemlig været forbi skiltet ved en grussti for at vise deres medfølelse mandag. 

- Hele formiddagen har det strømmet til med mennesker, som lægger blomster og tænder lys, fortæller TV ØSTs reporter Tine Rock, som er på stedet.

En af de fremmødte fortalte til TV ØST:

- Vi vil gerne støtte op om Emilies familie og Emilies pårørende og veninder, fordi vi alle kan sætte os ind i, at Korsør har altid været et sted, hvor man kunne gå herude fra uden problemer og komme sikkert hjem. Så det er en sag, der påvirker os rigtig meget.

Den fremmødte fortæller, at der er kommet et bedre sammenhold mellem folk i byen efter Emilie Meng er forsvundet og at folk passer bedre på hinanden.

- Man føler sig magtesløs. Man er vred. Man er ked af det. Men kan slet ikke være sig selv, fortæller hun.

Skiltet ved grusstien over for Korsør station er blevet et mindesmærke for den unge pige, da stien har været et af de sidste spor i Emilies Mengs forsvinden. 

Hun gik angiveligt omkring i det område, da hun forsvandt fra stationen søndag den 10. juli i år. 


Nyhedsoverblik