Kørte i mål til konfettiregn: Cyklede i 24 timer til velgørende spinningevent

00:58

I begyndelsen var der fire cyklister der skulle spinne et helt et døgn i Slagelse til fordel for Børnecancerfonden - men efter 24 timer var der to tilbage der kunne stige af cyklen - godt brugte efter den temmelig krævende præstation Video: René Lind - Lind Foto

I 24 timer sad Johnny Reimer på spinningcyklen i fitnesscentret Aktiv Velvære i Slagelse til fordel for Børnecancerfonden.

Konfettien faldt ned over Johnny Reimer, og han kunne ikke lade være med at blive rørt, da han lørdag aften klokken 18 kunne stige af spinningcyklen efter at have siddet der i 24 timer.

Fitnesscentret Aktiv Velvære i Slagelse afholdt nemlig et spinningevent, der skulle samle penge sammen til Børnecancerfonden. Johnny Reimer var sammen med én anden de eneste, der holdt ud at sidde på cyklen i samtlige 24 timer.

- Jeg er glad, og jeg er lettet. Jeg har ondt i halsen, fordi jeg har råbt så meget. Jeg er også øm, men jeg har det egentlig okay. Jeg har det faktisk godt, siger han.

Læs også Hopper på spinningcyklen i 24 timer i en god sags tjeneste

Forbrændte 11.500 kalorier

Johnny Reimer har to gange tidligere deltaget i spinningevents, hvor han skulle sidde på cyklen i 12 timer. Så han var spændt på, om han også kunne holde til det dobbelte.

- Natten var min største bekymring, for det havde jeg ikke prøvet før. Jeg vidste ikke, hvad der ville ske oppe i hovedet, og hvordan kroppen reagerede. Men det gik faktisk rigtig godt, og det gjorde det, fordi der var så mange mennesker hele natten, siger han.

- Jeg har spurgt mig selv, om det overhovedet kunne lade sig gøre. Men da jeg så til sidst, at det kunne det godt med alle de mange mennesker omkring mig, så blev jeg rørt. Også fordi det er min afdøde fars fødselsdag i dag. Jeg ville gerne, hvis han kunne have set det her.

I alt kørte Johnny Reimer omkring 28 kilometer i snit i timer, og altså i alt omkring 6-700 kilometer. Og så har han forbrændt imponerende 11.500 kalorier på de 24 timer.

- Så mon ikke der er plads til et glas rødvin i aften eller en kold bajer, slutter han.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App