Købmand efter væbnet røveri: Vi er rystede

Købmanden i Horslunde er rystet efter søndagens røveri, hvor en røver truede med pistol. Og det er slet ikke første gang, noget lignende sker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Købmanden i Horslunde er ved at komme sig over søndagens røveri. Selv stod ejer Mikkel Hansen ikke ved kassen, men det gjorde en af hans medarbejdere.

- Han (red. medarbejderen) sidder ude på kontoret og skriver varer ind. Cirka klokken 18.10 kommer der en hættekældt mand ind og truer ham med en pistol til at levere omsætningen, fortæller Mikkel Hansen til TV ØST.

Røveren var dog ikke tilfreds med mængden af penge i kassen og truede derfor medarbejderen til at udlevere kontanterne fra pengeskabet på kontoret. Det er dog et mindre beløb, røveren slap afsted med.

quote Det er slet ikke en rar situation, kan man sige, især ikke for de ansatte det nu går ud over

 Mikkel Hansen, øbmand i Horslunde 

- Jeg har været her tidligere på dagen (red. søndag) og tømme omsætningen, og været i banken med den. Så det er et mindre beløb, han kommer afsted med, da han ikke er tilfreds med det, der ligger i kassen, siger Mikkel Hansen.

Meget rystet 

Det var da også en voldsom oplevelse for den medarbejder, der stod bag kassen.

- Man er selvfølgelig rigtig rystet. Især fordi røveren havde et skydevåben med ind. Ekspedient har været meget rystet og påvirket af det, sikker Mikkel Hansen.

Ikke første gang

Det er dog slet ikke første gang, at købmanden i Horslunde er udsat for noget lignende.

For halvandet år siden truede to røvere med kniv sig til kassebeholdningen, og for halvanden måned siden blev købmanden udsat for et røveriforsøg, men fik heldigvis skræmt røveren væk.

- Det er slet ikke en rar situation kan man sige, især ikke for de ansatte det nu går ud over. Man håber i hvert fald, det var sidste gang, siger Mikkel Hansen.

Gerningsmanden

  • Mand 
  • 20-25 år 
  • Cirka 180-190 cm høj 
  • Spinkel af bygning 
  • Talte dansk
  • Havde en sort hættetrøje med blåt tørklæde/bandana på og grålige bukser
  • Medbragte en sportstaske

 


Nyhedsoverblik